2022. gada vannasistabas tendences. Iekārtot vannasistabu tā, lai šķiet, ka mirklis ir apstājies. Aicinām iepazīties ar 2022. gada vannasistabas tendencēm.

Vannasistaba ir viena no svarīgākajām telpām ik vienā mājā. Tā ir vieta, kur mēs sagatavojamies dienas gaitām, atjaunojam saikni ar sevi, straujajā ikdienas ritmā un pavadām īpašos mirkļus gan vienatnē, gan kopā ar ģimeni. Tieši tādēļ iemesli iekārtot vannasistabu tā, lai šķiet, ka mirklis ir apstājies. Iekārtojumam ir jābūt gana modernam, lai tas nekļūtu bezgaumīgs pēc dažiem gadiem. Bet kā to panākt? Izvēloties augstas kvalitātes materiālus, atjautīgas funkcijas un nemainīgi funkcionējošu dizainu.

Kvalitātei ir nozīme.

Vannasistabas iekārtojums nedrīkst būt blāvs un izbalējošs, galu galā vannasistabu vidēji renovē reizi 20 gados, tātad tam jāsniedz prieks un funkcionalitāte ik dienu vairāku gadu garumā. Augstas kvalitātes produkti no dabīgiem materiāliem, kā piemēram keramika ir ideāls risinājums. Keramikas produktus ir grūti pārspēt, ja runājam par dabīgumu, izturību, stabilitāti un nemainīgu krāsu tonalitāti. Keramika spēj radīt viegluma sajūtu – levitējošas kontūras, precīzi stūri un plānas, izturīgas malas, kas organiski pakļaujas ūdens plūsmai. Gan gludā un spīdīgā glazūra, gan matētais efekts izskatās vienlīdz labi un ir patīkams taustei.

Zemes toņi, dabīgs koks.

Spilgtas krāsas nekad nav bijušas aktuālas ilgi, tomēr krāsu eksperte Gesa Hansena norāda, ka pieklusinātie toņi būs aktuāli vienmēr. Vācu-dāņu dizainere Gesa Hansena apzināti iedvesmojusies no dabas nokrāsām radījusi Artis izlietņu kolekciju. “Kombinēt dažādas krāsas ir vieglāk nekā jums var šķīst. Māte Daba to parāda mums priekšā, piemēram ziedu pļava, tikai pavērojiet kādas krāsas, kontrasti un toņi – viss vienuviet”, skaidro Gesa. Jaunās Artis izlietnes lieliski izskatās kombinācijā ar Finion izlietnes skapīti Olīves vai Smilšu tonī. Dabīgie koka toņi ir arī viens no vannasistabas trendiem, ko iespējams realizēt ar Subway 3.0.

     
                 Kolekcija ARTIS Fog                                               Kolekcija ARTIS Milieu Rust

               
                                                              Kolekcija SUBWAY 3.0

Plānojiet rītdienu jau šodien.

Izvēloties un plānojot vannasistabas iekārtojumu, svarīgi jau laikus izpētīt visus plānošanas soļus un iespējas ilgtspējīgiem un energoefektīviem risinājumiem. Villeroy & Boch piedāvā Twist Flush tehnoloģiju, kas samazina patērēto ūdens daudzumu tualetes podam līdz pat 19 700 litriem gadā*. Tā noslēpums slēpjas patentētajā tehnoloģijā, kas iegriež ūdeni virpulī noskalojot tualetes poda virsmu un attīrot to no liekā.

       
                                                              Kolekcija SUBWAY 3.0

Noteikti nepieciešams plānošanas laikā izvērtēt, kura paaudze izmantos vannasistabu ilgtermiņā. Dušas paliktņi vienā līmenī ar grīdu būs ideāli piemēroti vecāka gada gājuma cilvēkiem, lai samazinātu risku aizķerties izmantojot dušas vietu. Vanna no Quaryl materiāla nodrošinās nemainīgu izskatu vairāku gadu garumā. Quaryl materiāls nodrošina siltumizturīgu ir patīkams taustei, neslīdošs un tai pat laikā ļoti izturīgs pret triecieniem. Piekaramais pods bez redzamām stiprinājuma vietām un atklāto skalošanas malu nodrošinās higiēnu un ērtu ikdienas kopšanu.

*4 cilvēku mājsaimniecība, kura ikdienā izmanto 6l ūdens noskalošanas sistēmu un lieto to 5 reizes dienā.


Reaton apdares materiālu veikalā, mēs palīdzēsim īstenot Jūsu vannasistabas ieceres, atbilstoši jaunākajām interjera dizaina un stila tendencēm.

Marta mēnesī, piedāvājam Jums izdevīgus risinājumus no Villeroy & Boch santehnikas un vannasistabas produkcijas klāsta.

-28% atlaide precēm uz pasūtījumu

-20% atlaide precēm veikalā.

Piedāvājums ir spēkā 01.03.-31.03.2022.

Gaidīsim Jūs Reaton apdares materiālu veikalā, Čiekurkalna 2. līnijā 74, Rīgā. P-P: 09:00-18:00, S: 10:00-16:00, Sv: slēgts.

Tālr.:+371 25777771 vai e-pastu: apdare@reaton.lv.

Pieteikties jaunumiem