Telpas un interjers raksturo mūsu personības un atspoguļo mūsu dzīvesveidu. Ikdienā uzturēties harmoniskā, enerģiskā un iedvesmojošā vidē ir ikviena cilvēka sapnis. Piekritīsiet, ka mainīgās interjera tendences var sagādāt nelielu apjukumu, bet patiesībā, pielāgot esošu telpu mūsu vajadzībām un aktualitātēm, var būt aizraujošs process. Tādēļ, Reaton speciālisti Jums sniedz ieskatu aktuālajās dizaina tendencēs, lai būtu vieglāk orientēties, kā arī izvēlēties labāko risinājumu.

Flīzes – universāls sienu un grīdu apdares materiāls. Pagājis tas laiks, kad tika uzskatīts, ka flīzes ir piemērotas tikai sabiedriskajiem objektiem vai mājas vannasistabām. Flīzes interjerā ienāk visdažādākajos pielietojuma veidos, un, iespējams, Jūs pat vēl nenojaušat, kādas pārsteidzošas tendences mums ir atnesis 2022. gads.

Dekoratīvas sienas un grīdas flīzes, kas nosaka telpas atmosfēru.

Pareizi izvēlēti interjera dekori var piešķirt „odziņu” ikvienai telpai, bet, ja interjerā priekšroku dodat minimālismam, piemērotākais risinājums ir dekoratīvās sienas vai grīdas flīzes. Staigājot pa dzīvojamās telpas grīdu, ik uz soļa sajūtiet matētu un spīdīgu kontrastu apvienojumu. Acīs iemirdzēsies maiga un skaista marmora daile, radot vizuāli pievilcīga un dārga interjera ilūziju. Dabīgā akmens dizaina siena, kas atspoguļo telpas īpašnieka pārliecināto un spēcīgu raksturu. Reaton apdares materiālu veikalā iespējams apskatīt un pasūtīt Emilceramica, Imola ceramica, Fap Ceramiche, Gardenia Orchidea, Gambini un citu pārstāvēto ražotāju dekoratīvās keramikas flīzes ar iespaidīgu toņu spektru, dinamisku dizainu, kas rotās kā ēku fasādes, tā arī modernas virtuves, vannasistabas, priekšnamus, guļamistabas un viesistabas.

               

Daba ienāk interjerā ar flīžu skaistumu.

Daba mums asociējas ar dzīvību, enerģiju un toņu kontrastu. Augi dzīvojamajās telpās, birojos un sabiedriskajos objektos nav retums, jo tie ienes svaiguma noti un veicina labsajūtu. Bet augiem dzīvojamajā telpā nav daudz vietas, tādēļ mums ir risinājums – flīzes ar dabīgiem toņiem un dekoratīviem dizainiem. Reaton pārstāvētā ražotāja Gardenia Orchidea kolekcija Gioia jeb Prieks, kas telpā rada iedvesmojošu vidi, ļaujot iztēlei aizceļot uz tāliem galamērķiem. Kontrasti starp gaišiem toņiem, 3D mozaīkas kā ziedi, augu raksti un ģeometriskas figūras – šādas flīzes jūsu telpā ļaus jums atrasties tuvāk savai dabiskajai videi. Emilceramica jaunā kolekcija Tele di Marmo Revolution – dabas zaļā un smaragda caurspīdīgums, mākslinieciska mozaīka, kas attēlota lielformāta flīžu, 120×278 cm, izmērā.

               

Ne tikai flīžu dizains var raksturot šo aktuālo tendenci, bet arī to ražošanā izmantotie izejmateriāli.  Reaton apdares materiālu veikala klāsts piedāvā vairāku ražotāju flīzes, kas izgatavotas no dabīgām un atjaunojamām izejvielām. Imola Ceramica BLOX kolekcijas flīzes ir moderno tehnoloģiju un dabīgo materiālu apvienojums. Akmens masas flīzes no ekoloģiski tīriem dabas materiāliem kā ģipsis, silikāti un minerāli.

                     

Atpūta svaigā gaisā un skaistā interjerā – bauda dvēselei un acīm.

Terases, balkoni un lodžijas nodrošina vienotu pāreju starp iekštelpu un āra interjeriem. Vienmērīgas iekštelpu un ārtelpu grīdas pārejas veidošanai flīzes ir piemērots risinājums – tās ir izturīgas, ar augstu veiktspēju un ideāli piemērotas atvērtas terases iekārtošanai, paplašinot interjeru un radot lielāku nepārtrauktības sajūtu ar ārtelpu. FAP Ceramiche kolekcija Roots – 20×120 cm koka efekta keramikas flīzes – ar tendenču iedvesmotu toņu diapazonu, lieliski piemērotas viesistabas vai guļamistabas paplašināšanai ārpus telpām.

               

Autentiska akmens izskata kolekcijas Nativia 120×120 cm, 60×120 cm, 80×80 cm un 40×80 cm flīzes piedāvā perfektu repertuāru āra sienām un grīdām, radot organisku dzīves telpu, apvienojot dabu un dizainu. Šajā kolekcijā atradīsiet gan neitrālus un mierīgākus toņus, kā smilšu un akmens pelēko, gan nedaudz spēcīgākus – šokolādes brūnu, izteikti zaļo, intensīvu okeru, spilgti purpursarkanu un saldo medus nokrāsu.

Darbs no mājām var būt produktīvs, ja ir radīta atbilstoša vide.

Plānojot remontu, arvien aktuālāka kļūst vēlme dzīvojamajās telpās radīt vietu darbam. Neapšaubāmi šāda tendence turpmākajos gados palielināsies, jo esam pārmaiņu posmā, kad mājas birojs ir šodienas un nākotnes realitāte. Dzīvojamās telpas kļūst par vietu, kur rodam iedvesmu, emocijas un arī mieru. Šādas telpas iekārtošanai efektīvs risinājums ir lielformāta flīzes – 80×160 cm, 120×278 cm un 120×120 cm.

Izvēloties lielformāta flīzes, Jūsu ieguvumi ir materiāls ar augstu izturību, antibakteriālu un viegli kopjamu virsmu. Tām nav nepieciešami arī nekādi papildu dekori, jo lielformāta flīzes pašas par sevi lieliski izskatās. Uzburiet sev acu priekšā autentiska akmens dizaina sienu… Skaisti, vai ne? Ja flīzes ir vismaz 6 mm biezas, tās var likt pa virsu vecajam keramiskajam pārklājumam – nav nepieciešama demontāža. Noteikti jāuzsver, ka lielformāta flīzes ir piemērotas arī mazākām telpām, kas tās vizuāli padarīs lielākas.

Lai interjerā radītu mūsdienīgu un radošu noskaņu, Reaton speciālisti iesaka izvēlēties FAP Ceramiche kolekcijas Murals Texture Macro lielformāta flīzes. Sulīgi toņi, harmoniski un rotaļīgi dizaini uz spīdīgām un matētām virsmām. Aplūkojot šo kolekciju, tā vien vēlamies iesaukties – WOW! Ja vēlaties telpai piešķirt stingru raksturu un industriālu pilsētvides atmosfēru, Roma Gold kolekcijas metāla un neapstrādātas virsmas efekta flīzes būs piemērotākais risinājumus.

       

Lai uzzinātu vairāk par uz vietas un pasūtījumu pieejamo flīžu klāstu, gaidīsim Reaton apdares materiālu veikalā, Čiekurkalna 2. līnijā 74, Rīgā. P-P: 09:00-18:00, S: 10:00-16:00, Sv: slēgts.
Tālr.:+371 25777771 vai e-pastu: apdare@reaton.lv.

Pieteikties jaunumiem